Body Massage

BODY MASSAGE

Urutan memberi banyak kelebihan kepada tubuh badan kita diantaranya ialah ia dapat melancarkan peredaran darah, melangsingkan badan dan menyegarkan badan yang kelesuan. Urutan hanya mengambil masa 1 jam.

RM100.00

BODY MASSAGE + SAUNA

Perkhidmatan ini merangkumi urutan badan selama 1 jam dan sauna selama 20 minit dimana secara saintifiknya, melalui sauna menghasilkan rembesan hormon endorfin daripada kelenjar peluh dan ia mampu menyingkirkan toksin yang tidak diperlukan oleh badan menerusi liang-liang peluh.

RM120.00

BODY MASSAGE + JAKUZZI

Perkhidmatan body massage selama 1 jam dan jakuzzi selama 20 minit. Jakuzzi merupakan salah satu bentuk hidroterapi dimana anda akan berendam di dalam suatu kolam yang mengeluarkan gelembung-gelembung udara. Hal ini berfungsi untuk menghilangkan kepenatan tubuh sehingga anda akan merasa bersih dan sehat serta dapat melakukan aktiviti seharian dengan baik.

RM180.00

BODY MASSAGE + BODY SCRUB + BODY MASK 

Perkhidmatan body massage ini juga dilakukan selama 1 jam dan ditambah pula dengan body scrub seluruh badan yg dapat menanggalkan daki-daki dan kekotoran yang melekat pada badan malah body mask dapat mencerahkan dan menghaluskan tekstur kulit badan.

RM250.00 RM200.00

BODY SCRUB + JAKUZZI WITH MILKBATH OR SEA SALT

Perkhidmatan body massage dilakukan selama 1 jam dan anda dapat membelai kulit anda dengan jakuzzi khas kami dan anda boleh memilih dua jenis pilihan iaitu “milk bath” dimana kelebihannya dapat menghilangkan bekas jerawat,melemaskan kulit yang kaku, memutihkan kulit, memberi nutrisi pada kulit, memberi kesegaran dan menjaga kelembapan kulit dan sea salt pula dapat menjaga keseimbangan elektrolit dalam tubuh yang penting untuk mempertahankan komposisi dan sirkulasi darah, kekuatan otot, serta keseluruhan fungsi tubuh

RM180.00 RM150.00

APPOINTMENT

BOOK YOUR SLOT NOW TO GET APPOINTMENT

" Nampak Lawa Bersama NV "

Close Menu
×
×

Cart